Hoe overleef je dieten? Kookboek

 

Michael Greger, de auteur van de bestseller Hoe overleef je?, komt met een volledig geïllustreerd kookboek met meer dan 100 recepten. Hoe overleef je diëten? Kookboek laat de wetenschap zien achter gezond afvallen met blijvend resultaat.

Greger biedt lezers heerlijke en gezonde opties waarmee ze het idee van 'diëten' helemaal kunnen laten varen. Dit boek laat zien hoe je goed kunt eten en afvallen op een gezonde en toegankelijke manier die niet zozeer een dieet is als wel een levensstijl. Michael Greger gelooft dat zijn 21 afvalversnellers en zijn praktische adviezen een eind zullen maken aan de constante afvalstrijd en het tellen van calorieën.

Hoe overleef je diëten? Kookboek is een revolutionaire toevoeging aan de kookboekindustrie: ongelooflijk effectief en ontwikkeld voor iedereen die zijn voedingsgewoonten wil veranderen om zijn kwaliteit van leven te verbeteren.

MICHAEL GREGER is een internationaal bekende arts, voedingsdeskundige en oprichter van de populaire website Nutritionfacts.org. Daarnaast is hij de auteur van de succesvolle wereldwijde bestseller Hoe overleef je? (How not to die).

‘Dit is echt een topper als je gezond plantaardig wilt eten!’

- Valentine Dillisse, arts voor integrale geneeskunde en leefstijl

‘Het resultaat? Een revolutionaire toevoeging aan de kookboekindustrie die je kwaliteit van leven kan verbeteren.’

- De Hippe Vegetariër 

‘Dit boek is de Nederlandse vertaling van The How Not to Diet Cookbook en is een perfecte aanvulling op het tekstboek Hoe overleef je diëten?

- diëtist Tanja Schouten 

‘De recepten in dit kookboek zijn niet alleen gezond, maar ook nog eens super lekker!’

- De Hippe Vegetariër 

‘Vandaag mocht ik dit mooie kookboek ontvangen. Recepten gebaseerd op de kennis van de internationaal bekende arts Michael Greger en de auteur van het succesvolle boek “How not to die.”Al die overheerlijke recepten. Krijg je toch meteen zin om te maken!!’

- voedingsdeskundige Angelique Beijer 

‘Geweldige aanrader dit!!! Onbewerkte plantaardige gerechten. Ik ben fan!’

- Valentine Dillisse, arts voor integrale geneeskunde en leefstijl 

‘Als je op zoek bent naar een kookboek met heerlijke en gezonde recepten en wetenschappelijk onderbouwde tips om blijvend af te vallen, is het “Hoe overleef je diëten? Kookboek” kookboek van Michael Greger een aanrader.’

- De Hippe Vegetariër 

‘Dit is ideaal voor degenen die willen afvallen en toch lekker willen eten.’

– Publishers Weekly