Hoe overleef je Dieten? 

 

Ontdek de grensverleggende wetenschap

achter gezond afvallen met blijvend resultaat

Het lijkt wel alsof er iedere maand weer nieuwe diëten opduiken. Toch neemt het aantal mensen met obesitas toe en daarmee het aantal mensen met ziekten en gezondheidsproblemen. Het is tijd voor een andere aanpak. Michael Greger, auteur van de bestseller Hoe overleef je?, richt zijn aandacht nu op de meest recente onderzoeken naar de oorzaken van obesitas en de remedies hiervoor.

Michael Greger zoekt naar de optimale criteria om afvallen mogelijk te maken, waarbij hij belangrijke waarde hecht aan hoe deze voedingsmiddelen onze gezondheid en levensduur beïnvloeden. Hij stelt vast wat de belangrijkste onderdelen zijn van het ideale dieet voor gewichtsverlies; zoals caloriedichtheid, de insuline-index en de darmflora. Hieruit blijkt dat plantaardig eten essentieel is voor succes.

Dit boek gaat verder dan alleen maar voeding. Michael Greger heeft 21 afvalversnellers geïdentificeerd die onze natuurlijke vetverbrandingscapaciteit kunnen maximaliseren. Hij heeft de ultieme gids voor gewichtsverlies samengesteld, met een tijdloze, proactieve benadering die bestand is tegen elke nieuwe trend. Boordevol praktische adviezen en baanbrekend voedingsonderzoek. Hoe overleef je diëten? maakt een eind aan diëten en vervangt die constante afvalstrijd door een eenvoudige, gezonde en duurzame levensstijl.

REFERENTIES

Via onderstaande link kun je een 108 pagina's tellend pdf-boek downloaden met de 4990 referenties van Hoe overleef je diëten?. De referenties zijn gehyperlinket zodat je met één klik de bron kunt raadplegen. Voor die gevallen waarin de link naar een samenvatting doorverwijst, kunt je via bijvoorbeeld het PMID-nummer de bron bereiken. Dr. Greger geeft in dit filmpje handige tips hiervoor.

GRATIS EBOOK

Klik hier voor het gratis mini ebook van Hoe overleef je?