hoe overleef je diëten


Ontdek de grensverleggende wetenschap achter succesvol en langdurig gewichtsverlies.

Het lijkt wel of er iedere maand weer nieuwe diëten opduiken. En toch groeit het aantal mensen met obesitas en daarmee het aantal mensen met ziekten en gezondheidsproblemen. Het is tijd voor een andere aanpak. Michael Greger, de internationaal gerenommeerde voedingsdeskundige, arts en oprichter van de Nutrition Facts-website en auteur van Hoe overleef je? richt zijn aandacht nu op het recentste onderzoek naar de oorzaken van obesitas en de remedies.

Michael Greger zoekt naar de optimale criteria om gewichtsverlies mogelijk te maken, waarbij hij ook belang hecht aan hoe deze voedingsmiddelen onze gezondheid en levensduur beïnvloeden. Hij stelt vast wat de belangrijkste onderdelen zijn van het ideale dieet voor gewichtsverlies zoals caloriedichtheid, de insuline-index en de darmflora, waaruit blijkt dat plantaardig eten essentieel is voor succes.

Dit boek gaat verder dan alleen maar voeding. Greger heeft 21 vetverbrandingsversnellers geïdentificeerd die onze natuurlijke vetverbrandingscapaciteiten kunnen maximaliseren. Hij heeft de ultieme gids voor gewichtsverlies samengesteld, met een tijdloze, proactieve benadering die bestand is tegen elke nieuwe trend. Boordevol praktische adviezen en baanbrekend voedingsonderzoek. Hoe overleef je diëten? maakt een eind aan diëten en vervangt die constante gewichtsverliesstrijd door een eenvoudige, gezonde en duurzame levensstijl.


Hoe overleef je diëten?  verschijnt in 2020.